Oversigt - 2003 - Smagning

 

Aftenens vine vil blive præsenteret af Ole Madsen, El Cava – Vin og Tapas, Odense. El Cava har specialiseret sig i import af spanske vine og specialiteter. Aftenens smagning vil omfatte både en vinsmagning og servering af frisk tilberedte spanske specialiteter – en hel menu, derfor det tidlige starttidspunkt

 

Vi skal smage følgende – fortrinsvis catalanske vine:

 

Cava:

í     Artium Brut Nature, Celler Coop d´Artés, DO Cava

Hvidvin:

í     Carrasviñas 2002, Felix Lorenzo Cachazo, DO Rueda

Rødvin:

í     Lezaun Crianza 1999, Bodega Lezaun, DO Navarra

í     Felix Salas 2001, Hijos de Felix Salas, DO Cigales

í     Felix Salas Crianza 1999, Hijos de Felix Salas, DO Cigales

í     Fargas Fargas Ull de Llebre 2000, Joaquim Fargas Fargas, DO Pla de Bages

í     Primicia Crianza 2000, Celler Batea, DO Terra Alta

í     Vivertell Reserva 1998, Celler Batea, DO Terra Alta

í     Cartoixa Scala Dei Gran Reserva 1993, Celler Scala Dei, DO Priorato

 

Menuen består af følgende specialiteter:

 

í     Torskefyldte Piquillo-peberfrugter

í     Serrano skinke med melon eller ananas (afhængigt af udbuddet)

í     Artiskokker i safransauce med lufttørret andebryst

í     Marineret Iberico-ost

í     Chorizo med soltørrede tomater.

í     Kalkunbryst kogt i olie-eddikesauce, serveres med tørrede frugter kogt i hvidvin

í     Brød og oliven