Oversigt - 2004 - Program

Smagningen denne aften var lagt i Evan Bisgaard's hænder. Arrangementet fandt sted i Støvringhallen's Cafe Boldøje. Her blev følgende vine og mad serveret.

Der blev serveret 4 retter med hver 2 vine. Retterne var store og det smagte fortrinligt.
Evan Bisgaard fortalte om vinene og anekdoter fra han liv i vinbranchen. Specielt en del fra årgang 2000, hvor han havde oplevet Bordeaux og dets vine lokalt. Årgang 2000 var temaet for aftenen.

I mod al sædvane fik bestyrelsen ikke hjembragt aftenens flaske høst. Derfor er vinenes etiketter ikke selv-afvaskede, men fundet andre steder til denne legjlighed.

Aftenen var vellykket. Ud over os fra Les Amis du Vin, havde Evan Bisgaard solgt de resterende pladser til lokale fra byen. 

  Vin Menu
  2000 Pomerol
Grand Vin de Bordeaux
Chr. Moueix
Fransk Bondesalat
2000 Chateau Maillet
Pomerol
 
2000 Sirius
Bordeaux
Peter A. Sichel
Poussin
2000 Vieux Chateau Haut Beard
Sait Emilion Grand Cru
 
2000 Chateau Belgrave
Haut Medoc
5. Cru Classeé
Oksemørbrad
2000 Chateau Malescot-St Exupery
Margaux
3. Cru Classeé
 
2000 Chateau Faget
St. Estephe
Cru Bourgeois
3 slags ost
2000 Chateau Haut-Bages Averous
Pauillac
 
    Kaffe og chokolade