Oversigt - 2005 - Program

Smagning på San Giovanni

http://www.sangiovanni.dk

Denne aftens program var specielt meget besøgt, med ca. 50 medlemmer. Aftenens program var ikke kendt af nogle medlemmer eller arrangører. Det må være San Giovanni's gode ry der trak så mange til denne aften.

Johnny talte om italiensk mad og vin traditioner i han traditionelle farverige sprog.

Aftenens vine blev serveret med en menu. Menu og vine bestod af følgende:

  Vin Menu
Lambrusco Grasparosa di Castelvetro
DOC Lambrusco Grasparosa
Amabile
11% alkohol
Druer: 85% Lambrusco Grasparossa, 15% Lambrusco Fortana, Malbo Gentile
Giacobazzi

http://www.giacobazzi.it

 

Salami Veronese
Italienske grønsager (tomat, zucchini og aubergine)
Artiskokhjerter
Ventrenini (Pølser med chili og oregano fra Napoli
2003 Alhambra
DOC Monreale Bianco
Druer: Catarratto, Inzolia
Spadafora

http://www.spadafora.com
 

Coppa (Lufttørret svine nakkefilet)
Peperonata
2001 Plenio
DOC Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Riserva
Druer: 100 % Verdicchio
13% alkohol

Umani Ronchi

http://www.umanironchi.it

 

Speck fra Tyrol
Grillede zucchini fra Sicilien
Toscansk Salami
Fennikel
Oliven fra Puglia
Rosso del Salento
IGT Salento
Rivini
Rissalat med kylling, peberfrugt og soltørrede tomater
Cascina Volpi
2000 Barbera d'Asti
DOC Barbera d'Asti
Drue: Barbera
13% Alkohol
Ricotta med ruccola
2001 Brolio
DOCG Chianti Classico
Barone Ricasoli
13,5 % Alkohol

http://www.ricasoli.it/

Oksemørbrad med cicoria og peperonata
2003 Rosso Virzi
IGT Sicilia
Druer: Nerod'Avola, Syrah
14% alkohol
Spadafora

http://www.spadafora.com

Krondyr med bagte rødbeder
2002 Don Pietro
IGT Sicilia
Druer: Nero d'Avola, Cabernet og Merlot
14 % alkohol
Spadafora

http://www.spadafora.com

 
2003 Brachetto d'Acqui
DOCG Brachetto d'Acqui
Drue: Brachetto
6 % alkohol
Cantina Sant'Evasio
Dessert
2002 Pantelleria
Passito Liquoroso
DOC Passito di Pantelleria
Drue: Zibibbo
15 % Alkohol
Pellegrino

http://www.carlopellegrino.it/