Oversigt - 2006 - Program

Smagning med Feudi di San Gregoria var et samarbejde mellem Culinary Institute of Denmark på Aalborg tekniske skole. Smagningen fandt sted i Levnedsmiddelafdelingens ny gastronomiske teater. Vinhuset var repræsenteret ved salgschefen for Storbritannien og Norden Francesca Festa og Vinfirmaet Cappa Vin ved Sune Angel.

Sammen med vinene blev der serveret en række små retter.

Retterne var:  

  Anti pasti Bruschetta med oliventapanade og gratineret mozzarella
  Zuppe Krydret fiskesuppe med forskellige fisk, skaldyr og bløddyr tilsmagt med hvidvin og krydderier.
  Primi Italiensk risotto med forskellige ristede svampe
    Friskkogt pasta med pesto bagte rodurter tilsmagt med krydderurter og balsamisk eddike
  Seconde Langtidsstegt kalveskank med tomater, hvidløg, hvidvin, rosmarin og timian.
  Dolce Panna cotta med karamelliseret ananas


Maden blev fremstillet af Flemming Rukjær, faglærer ved Aalborg tekniske skole.

www.feudi.it
www.cappavin.dk

www.culinaryinstitute.dk

Vine Beskrivelse
Albente 2004
IGT Campania
Druer: Greco, Fiano og Coda di Volpe
Alkohol:12,5 %
 
2005 Greco di Tufo
DOCG Greco di Tufo
Drue: Greco Bianco
Alkohol: 12 %
2004 Cutizzi
DOCG Greco di Tufo
Drue Greco Bianco
Alkohol: 13 %
2004 Trigaio
IGT Campania
Druer: Aglianico, Piedirosso og Sangiovese.
Alkohol: 13 %
2004 Lacryma Christi
DO Lacryma Christi
Druer: Piedirosso Sciascinoso og Aglianico
Alkohol: 13 %
2003 Rubrato
IGT Campania
Drue: Aglianico
Alkohol: 13,5 %
2003 Vigne di Mezzo
DOC Aglianico del Vulture
Drue: Aglianico
2000 Taursi
DOCG Taurasi
Drue: Aglianico
Alkohol: 13,5
1999 Piano di Monte Vergine
DOCG Taurasi Riserva
Drue: Aglianico
Alkohol: 14 %
2002 Privilegio
IGT Campania
Drue: Fiano di Avellino
Alkohol: 12 %
50 ml flasker