Oversigt - 2009 - Program
 

Bordeaux smagning Peter Iversen og Martin Andersen, Holte Vinlager
 

 

Aftenen starte i Holt Vinlagers lokale på Fredrikstorv i Aalborg. Peter Iversen fortalte om Bordeauxvin og dens udvikling de senere år. Sammen med vine blev der serveret nogle lette Anti pasti fremstillet af San Giovanni. Der bredte en hyggelig stemning i lokalet, efterhånden som vinene blev skænket.

Aftenen afslutte med at Martin gik  baren og udskænkede smagsprøver på forskellige whiskyer.

Vi siger tak til Martin og Peter for en hyggelig aften.

Vin Beskrivelse
2005 C de Padouin
AOC Cotes de Castillion
 
2005 Chateau de Ribbon
 
2001 Chateau Haut Gravet
AOC Sait E,ilion Grand Cru
 
2001 Chateau Brown
AOC Graves Pessac Leognan
2005 Chateau Tour de Grenet
AOC Lussac Saint Emulion
2005 Chateau Haut Gravet
AOC Saint Emilion Grand Cru
2005 Chateau Clarke
AOC Listrac Medoc
2000 Chateau de Sales
AOC Pomerol